Dit ben ik

Hoi!
Ik ben Floor Pullen, 31 jaar oud. Al toen ik heel klein was, stond ik in de keuken om samen met mijn moeder kruidkoek te bakken. Met mijn eerste eigen kookboek van De lachende koe kon ik thuis op mijn ouders uitproberen hoe het was om voor mensen te koken. Dat beviel zo goed dat ik hier in de loop der jaren steeds meer mee gaan doen.
Van koken word ik blij. Het bedenken van steeds weer nieuwe menu’s maakt dat ik mijn creativiteit kwijt kan. Het geeft zulk een voldoening als ik mijn gasten zie genieten van het eten wat ik gekookt heb!
Ik heb op Buitenkunst gekookt voor grote groepen jongeren tijdens theaterweken en in het grote zomerrestaurant onder een chefkok. Ook heb ik gedurende een cursusweek van Dominicanenklooster Zwolle het ontbijt, de lunch en het diner verzorgd voor een groep van 25 cursisten.  Afgelopen jaren heb ik verschillende opdrachten gehad zoals het verzorgen van een heel weekend voor een bruiloftsgezelschap, een dinerbuffet voor de Psyochosynthese Vereninging en het serveren van borrelhapjes voor een school.

No Comments